Wie zijn wij


Mijn naam is René Stekelenburg (47 jaar). Ik ben inmiddels ruim 27 jaar werkzaam in de bouwsector  (7 jaar) en civiele techniek Grond, Weg-Waterbouw (20 jaar) deze kennis en ervaring benut in mijn onderneming.

Het product wat ik aanbied varieert van het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden tot een totaal pakket van het voorbereiden, begeleiden, uitvoeren en onderhouden van een project. Veel situaties zijn voor mij herkenbaar waardoor pragmatisch kan wordt gewerkt. De opdrachtgever heeft slechts één aanspreekpunt en kan zich volledig bezighouden met zijn kernactiviteiten. Door deze aanpak worden aan beide kanten belangrijke details niet over het hoofd gezien  faalkosten nemen af en de kwaliteit stijgt.

Misschien heeft u zelf nog andere specifieke wensen waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

In de snel veranderende maatschappij ga ik de uitdaging aan om continu te innoveren en me aan te passen aan de veranderende wensen van de markt. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staan hoog in het vaandel.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Persoonlijk contact (naar behoefte van de klant).
  • Advies op maat.
  • Uitvoering (naar behoefte van de klant).
  • Het nakomen van afspraken.
  • Kwaliteit naar wens.
  • Goede service.